Aanbieding!

Masterclass AI in de creatieve vorm

Original price was: € 85,00.Current price is: € 65,00.

Reserveer nu tijd voor creativiteit en ontdek de kracht van AI in mijn exclusieve online masterclass. In korte, praktische video’s leer je hoe je informatie omzet in iets vernieuwends met behulp van prompts en machine learning. Werk met drie verschillende AI-systemen voor tekst, muziek en beeld en creëer een uniek multidisciplinair kunstwerk.

Naast concrete vaardigheden deel ik handige tips en een lijst met tools voor je eigen lessen. Download direct na aankoop je ticket en ontvang het wachtwoord voor toegang tot de masterclass pagina. Klaar om je creativiteit te laten bloeien? Wacht niet langer – de wereld van AI wacht op jou!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ontdek creativiteit met mijn online AI-masterclass. Leer hoe je informatie vernieuwend omzet met praktische video’s over prompts en machine learning. Werk met drie AI-systemen voor tekst, muziek en beeld en creëer jouw multidisciplinaire kunstwerk.

Ontvang waardevolle tips en tools voor je lessen. Download je ticket direct na aankoop en krijg toegang met je persoonlijke wachtwoord.
Verrijk jezelf en ontdek de grenzeloze creativiteit met AI. Waar wacht je nog op?

Leerdoelen

  • Ontwikkel de vaardigheid om met behulp van AI informatie om te zetten in iets nieuws en vernieuwends.
  • Begrijpen hoe prompts en machine learning functioneren, met als doel de kijker in staat te stellen effectief gebruik te maken van deze technologieën
  • ​Leren werken met drie verschillende AI-systemen voor het maken van tekst, muziek en beeld, om zo een multidisciplinair kunstwerk te maken