docent

Met 10 jaar onderwijservaring in diverse creatieve vakken heb ik veel kennis opgedaan hoe ik leerlingen moet begeleiden in het creatieve proces. Zo weet ik nu dat je veel meer een coachende rol moet innemen dan de traditionele docentenrol.

ontwikkelaar

Mijn doel is om docenten te ondersteunen om creativiteit en kunst in het huidige curriculum te verweven en/of een digitale vertaalslag te maken. Door het samenvoegen van innovatieve leermiddelen en interactieve methoden, hoop ik een stimulerende omgeving te creëren waarin creativiteit de belangrijkste factor is. Met een podcast, kaartenset en diverse blogs hoop ik docenten te inspireren. 

vormgever

Bij al die prachtige onderwijsplannen en creatieve concepten mag een passende vormgeving niet ontbreken. Gelukkig beheers ik deze vaardigheden en ze vormen zelfs de basis van Digitale Kunstdocent. Zonder mijn eerdere grafische opleiding zou ik niet zijn gekomen waar ik nu sta. 

Zo beschik ik over het talent om een concept van A tot Z af te handelen. 

samenwerken?

Ik ben enthousiast over samenwerken en sta open voor diverse opdrachten op zowel educatief als vormgevingsgebied.

Of het nu gaat om het creëren van boeiende leermiddelen of het ontwikkelen van aantrekkelijke visuele content. Zolang we een match zijn kan ik alles voor je maken. Van lessen, kaartspellen tot gehele websites. 

Laat je van je horen?